Gölebakan İlkokulu
GÖLEBAKAN KÖYÜ GÖLEBAKAN KÜME EVLERİ GÖĞEBAKAN ILKOKULU BLOK NO 47 ÇILDIR / ARDAHAN
0(478)3221100

VİZYON

Hedefimiz öğrencilerimizi;Kendisine,ailesine,ülkesine ve insanlığa yararlı, ülkesini ve halkını seven,laik, demokratik,Atatürk İlke ve devrimlerine bağlı, çağdaş, İyi İnsan-İyi yurttaş, dürüst, doğaya ve çevreye saygılı, okumayı seven, akıllı-bilinçli-yapıcı, yaratıcı ve iyimser ,sorumluluk bilincine sahip,soran, araştıran, kendini yenileyen , çevresi ile olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, İşbirliği ve takım çalışmasına yatkın,yeteneklerinin farkında olan, kendisi ve çevresiyle barışık, SEVGİ DOLU BİREYLER OLARAK YETİŞTİRMEKTİR.

MİSYON

Biz, öğrencilerimiz başta bütün okul toplumumuzun bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, hatta aşıp çağ(lar)a yön vermeye; elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız.

Normal Öğretim

kalorifer

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Lojman metrekare genişlikte ve okulun bahçesinde yer almaktadır.

Okulumuz taşımalaı eğitim yapmadığından dolayı servisimiz yoktur.

10 km.

Köy Merkezi